.Net Positive Diner

.Net Positive Diner

Meer dan ooit is de samenleving bezig met de toekomst van de planeet. Er wordt gekeken naar wat we eten, waar het vandaan komt en wat voor effect het heeft op de natuur. Maart 2022 lanceerden Creative Chef Studio, Low Food en Vermaat (in opdracht van Deloitte) samen het eerste .Net Positive Diner: een avondmaaltijd waarbij de maatschappelijke uitdaging over een gezonder en duurzamer voedselsysteem centraal staat.

‘Impact maken over maatschappelijke onderwerpen door kunst, design en food te combineren tot een high-end event concept’, dat is wat de organiserende partijen eerder dit jaar dachten. Initiatiefnemer Jasper Udink ten Cate, naast kunstenaar ook chef-kok, wil gasten met een diner in een flexibele kunstinstallatie laten nadenken over de toekomst van eten en drinken. Het .Net Positive Diner was geboren.De eerste editie vond plaats op 23 maart op het hoofdkantoor van Adyen. Te midden van de kunstinstallatie namen de genodigden plaats en werden er op interactieve wijze vragen gesteld over het gezonder en duurzamer maken van eten en drinken: waar begin je? Wat kan je zelf doen? Wat moeten we samen aanpakken? Waar zit het verbeterpotentieel en hoe realiseren we dat? Antwoorden werden samen bedacht, maar ook gegeven in de vorm van eten; het menu is volledig plantaardig, waarbij de gerechten gezonder en duurzamer worden ingestoken. Niet alleen een smakelijk samenzijn, maar ook inspirerend en leerzaam.

Inmiddels is het .Net Positive Diner een concept dat op meerdere plekken is neergezet voor verschillende opdrachtgevers. De invulling is flexibel, waardoor er voor alle groepsgroottes georganiseerd kan worden.

Contact

Ben je op zoek naar een culinair partner voor jouw evenement?
Wij gaan met liefde aan de slag!

info@vermaatpartyservice.nl
085 30 34 960

Bezoekadres
Vermaat Partyservice
Kamerlingh Onneslaan 24a
3401 MZ IJsselstein

Algemene voorwaarden
Partyservice website Vermaat