Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race 2018

Iedere drie jaar zeilen teams tijdens de Volvo Ocean Race in ongeveer acht maanden de wereld rond. Met een lengte van liefst 80.000 kilometer werd 2018 de langste editie ooit; met als finishpunt voor de grootste zeilwedstrijd ter wereld de haven van Scheveningen. Het werd een spannende strijd met Team Brunel als nipte winnaar, niet eerder was het verschil tussen nummer 1 en 2 zo klein.

Voor de ontvangst van de teams en hun volgers werd een compleet wedstrijddorp ingericht, van maar liefst tien voetbalvelden groot. Ter illustratie; de stad Den Haag ontving bijna 400.000 bezoekers die speciaal voor de Volvo Ocean Race langskwamen. In het speciaal ontworpen VIP Paviljoen de Beach Lounge ontvingen wij 8.000 gasten voor lunch en diner. In het naastgelegen paviljoen van Brunel werden 3.500 gasten voorzien van eten & drinken.

Het menu was breed samengesteld, maar met een knipoog naar Den Haag en de zee. Denk hierbij aan zeewierspecialisten, open sandwiches met al het moois uit de Noordzee en authentieke Indonesische gerechten met de alom geroemde saté van Garuda.

Tevens was het nautische thema doorgetrokken in de kleding van het personeel. Speciaal voor dit event heeft Shirley Schijvens kleding gemaakt van 100% gerecycled materiaal met een Bretonse streep. Ons team bestond niet alleen uit eigen enthousiastelingen, ook werkten we samen met Stichting Watermakers, waardoor wij ondersteund werden door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook werden zowel de Middelbare als de Hogere Hotelschool aangehaakt.

Prachtig weer, een spannende finale en het besluit van de Gemeente Den Haag om in 2022 weer een editie te organiseren vervult ons nog dagelijks van trots!

Contact

Ben je op zoek naar een culinair partner voor jouw evenement?
Wij gaan met liefde aan de slag!

info@vermaatpartyservice.nl
085 30 34 960

Bezoekadres
Vermaat Partyservice
Kamerlingh Onneslaan 24a
3401 MZ IJsselstein

Algemene voorwaarden
Partyservice website Vermaat